Udgifter du skal sammenligne inden du bestiller en rejse

(sponsoreret indhold)

At sammenligne priser på rejser er ikke det lettest i verden, derfor vil vi i denne guide prøve at gøre det mere overskueligt for dig at finde frem til den rette pris på en rejse.
For det første så findes der rigtig mange forskellige former for rejser, og det er derfor vigtigt at man sørger for at sammenligne de rejser der minder mest om hinanden.

Det vil f.eks. være misvisende at sammenligne en weekend tur til Berlin med en rejse sydpå i 14 dage med all inclusive.

Fly

Det første du skal kigge på er, om der er fly inkluderet i prisen. Hvis det er en pakkerejse er det typisk en del af prisen. Der findes dog masser af eksempler, hvor man booker fly og hotel hver for sig.

Hvis du selv skal ud og booke flybilletter, så er der rigtig mange penge at spare ved at sammenligne priser. Yderligere så kan det anbefales at kigge på muligheden for at flyve med en mellemlanding, det kan i nogle tilfælde gøre billetten billigere.

Mad

Det er meget forskelligt om mad er inkluderet i prisen på ens rejse – der er nogle firmaer der kører med all inclusive, men på mange hoteller er maden enten tilkøb eller også er det kun morgenmaden der er med i prisen.

Transfer/transport til og fra lufthavnen

På charterrejser er transporten fra lufthavnen til hotellet typisk med i prisen, ellers er det muligt at tilkøbe. Hvis man selv sammensætter sig rejser skal man tit selv sørger for det.

Man kan dog mange steder fravælge dette, og selv sørger for transporten fra lufthavnen til det hotel man skal være på. Er det et sted du er godt kendt, så kan dette være et godt sted at spare penge.

Spare tips til din rejse

Vi er kommet med nogle små spare tips allerede, men vi vil ikke snyde dig for nogle af de bedste.

Hvis du har mulighed for det. Så vælg at rejse uden for højsæsonerne, på den måde har du mulighed for at spare rigtig mange penge på din priser.

En anden ting der kan gøre din ferie utrolig dyr er, hvis du vælger at låne penge til det. Det bedste vil være at spare sammen til det, men hvis du vælger at låne så anbefaler vi at du kigger på Nabi.dk for at finde det billigste lån til dit behov.