Tidens absolut sejeste gadgets

Mini køleskabe, selvrørende kaffekrus og små arkademaskiner. Markedet for gadgets er boomet og flyder over at mere eller mindre brugbare ting til både børn og voksne. Men hvor nogle gadgets er hotte lige her og nu, så findes der også nogle med en væsentlig længere levetid. Nemlig gadgets der gerne har et formål og ikke mindst en holdbarhed, der gør dem både interessante og relevante i mere end blot få minutter efter at de er købt. For selv om det kan være sjovt at have en candyflossmaskine eller et oppusteligt T-rex kostume, så kan det også hurtigt blive dyrt at være vild med gadgets af alle slags.  

El-løbehjulet – tidens hotteste gadget!  

En af de helt hotte gadgets netop nu er el-løbehjul, som man ser i mange større byer. Stadigt flere vælger dog efterhånden at investere i deres eget el-løbehjul. Det er nemlig både en nem og miljøvenlig måde at komme omkring på. Der er dog mange at vælge i mellem – og det hører ikke til blandt de billigste gadgets. Derfor kan det være værd at kigge nærmere på nogle af de El-løbehjuls test, som ligger flere steder på nettet, inden du stiller dig til rette på dit eget.  

Vil du ud og flyve?  

En anden gadget, der også er i den dyrere ende, men som der kan være timers underholdning i, er droner. Og uanset om man er en trænet eller helt grøn dronepilot, er der mange at vælge imellem. De fås i alle størrelser og prisklasser. Med og uden kamera. Og både med og uden GPS. Drømmer du om at blive din egen dronepilot, kan det dog kan det godt betale sig at undlade at købe den allerbilligste du bliver tilbudt. Den vil alligevel sjældent holde i længden og du får mere glæde af en drone, der har nogle fede features.  

Fold kreativiteten ud med 3D 

Har du kreative evner – eller vil du gerne have det? Så er en 3D pen supersjov underholdning uanset om du er ung eller ældre. Med den i hånden kan du tegne dig til flotte eller skulpturelle 3D figurer. Det kan lyde svært. Men selv om et ikke er nemt, så er det imponerende hvad man kan tegne med disse redskaber. Det kræver da også blot få timers øvelse, så kan man forsøge at kaste sig ud i lidt større projekter. Har du ikke temperament eller talent til selv at tegne, kan du også vælge at købe en 3D printer. Her er der dog tale om en væsentligt større investering.