Sådan kan du se og streame film på din rejse

(sponsoreret indhold)

På en lang rejse, hvor du enten sidder i bus, bil eller fly så er det rart at kunne beskæftige sig selv. Det er ikke altid lige spændende at sidde og læse en bog, og hvis man har børn med, så kan tiden virkeligt komme til at gå langsomt. Her findes der nogle alternativer til bøger og andre måder at få lavet tidsfordriv, som vil få tiden på din rejse til den valgte destination til at gå meget hurtigere.

Sådan streamer du på turen

Hvis du skal rejse til udlandet, så er det ikke sikkert at du har det pågældende lang med i dit abonnement på telefonen, eller til internetdeling på din ipad. Derfor kan du med fordel vælge at downloade nogle film og serier ned på din enhed. Så hvis du eksempelvis bruger en ipad, så kan du downloade nogle af de film og serier du ønsker at se, og så behøver du ikke at være på nettet, for at kunne se dem. Det gør at du altid kan få mulighed for at se tingene, uanset om du har internet dækning eller ej. Du kan dog i hele EU streame film på tværs af grænser hvilket selvfølgelig gør at du ikke behøver at downloade men bare se dem direkte igennem streaming tjenesten.

Hvilke streaming tjenester kan man downloade film hos?

Der findes utroligt mange streaming tjenester derude, og du kan se en oversigt over de gratis muligheder, hvor du kan få gratis prøveperioder: https://mit-bredbaand.dk/streaming/ hvor du kan se alle de muligheder der er.

De tjenester vi har testet, er viaplay og Netflix, hvor du kan downloade stort set hele deres udvalg af film og serier, og se dem offline på din ferie. Det sikre også at børnene på flyvturen, på trods af mangel på internet, kan se film på hele rejsen.

Gode tips til streaming på rejsen

Når du skal underholde dig selv på en lang rejse, så bør du medbringe hørebøffer, så du kan lukke støj ude, og holde fokus på de film eller serier du ser. Sørg også for at medbringe et opladerkabel og/eller en powerbank, så du sikre at du kan holde strøm på din enhed i længere tid.

Sådan kan du se og streame film på din rejse