Pakketips: Sådan pakker du nemt til ferien

(sponsoreret indhold)

Når man skal ud og rejse, og det er i en kort eller lang periode, så gælder det om at pakke det helt rigtige, og gerne så lidt som muligt. Det er et faktum, at der ikke er plads til alt i kufferterne eller rygsækken, så man er nødsaget til at udvælge det helt rette. I dette blogindlæg kigger vi på, hvordan du nemt pakker tasken, og altid får helt det rette med.

pakketips - top

Tip 1: Rul dit tøj – og over flere omgang

Du er sikkert allerede stødt på tippet med, at man skal rulle sit tøj sammen, og så fylder der mindre. Dette er faktisk rigtigt, hvis du gør det rigtigt, og efterfølgende pakker tasken på den rette måde. Men det er ikke altid nemt at gennemskue den helt rigtige metode, så derfor kan det være en ide at gøre det over flere omgange, for at opnå det bedste resultat. 

Tip 2: Vej alle dine ting undervejs

It’s a numbers game” kan man godt sige omkring at pakke, og kommer alt sammen an på vægten og pladsen i tasken. Derfor kan du benytte dig af øvelsen, hvor du vejer tingene og stiller dig selv spørgsmålet ”er denne ting virkelig så vigtig for mig, at det skal tage X% af min taske/vægt”. Dette er en rigtig god måde hvorpå, at sætte de enkelte ting i perspektiv ift. alle andre.

Tip 3: Put toiletting i mindre beholdere

Når man rejser, så har man sjældent brug for alt det makeup, alt den voks og alt den shampoo. Køb mindre beholdere hvori dette nemt kan puttes i, således du kun tager den mængde med du har brug for. Skaf ligeså en firkantet toilettaske med mange rum, og brug tiden på at få alt til at ligge ordenligt, da dette kan spare plads.

Tip 4: Nedskriv alt du pakker

Dette er også et godt tip for, at sikre at du har pakket alt og får alt med hjem. Men når du får tingene på papir er det nemmere at få skabt sig et overblik. På denne måde er det også nemmere at se, om der er elementer af f.eks. tøj, hvor du har taget for mange stykker med. Tøj er ofte billigere i de lande vi rejser til, og det kan på længere rejser være en nem måde at spare plads og kilo.

Tip 5: Benyt alle de små rum

Det er næsten umuligt ikke at få små rum, når man pakker sin taske. Disse forekommer f.eks. ved sko, hobby-udstyr, toilettaske og meget andet, og er rum som skal fyldes med de mindste objekter som f.eks. sokker.

Når du har gennemgået denne liste, så læs også vores indlæg omkring, hvordan du kun pakker det nødvendige til rejsen. Dette indlæg, sammensat det du lige har læst, så er du 100% klar til at pakke op tage afsted.