Om bloggen


Velkommen til FRB-adventure.dk

Der er tale om en helt simpel rejseblog skrevet af Josefine (og en smule af kæresten Nikolaj). Hele ideen med bloggen er, at skrive omkring vores liv ude i den store verden – alt imellem himmel og jord.

Vi er så heldige, at vi ca. 3-6 måneder af året befinder os i udlandet (og en del af gange i højtiderne). Dette har således igennem tiden givet os rigtig mange gode minder, som vi deler ud af her på bloggen. Formålet med bloggen er således at dele vores opbygget viden (igennem utallige fejl og atter fejl) og måske endda inspirere folk til, at tage ud og rejse (mere end blot de 1-2 uger i sommerferien). Vi er langstids rejsende, og elsker at være det.

Hvorfor FRB-adventure.dk

Det er nok det vi hører oftest, når vi snakker omkring vores rejseblog med folk. Hvorfor hedder i FRB? Først og fremmest hedder vi FRBA – Freedom, Remote Working, Back-to-back og Adventure. Det er således de fire elementer som bliver os ift. vores “rejse-personlighed”. For vi er ikke ligesom alle andre, hvilket man heller ikke skal være, hvis man rejser så meget som os.

 

os 3 - bjerge

Efter at have rest i mange år, så er det ofte de mere ekstreme “oplevelser” vi er på udkig efter 🙂