Køb dine ting online når du rejser

(sponsoreret indhold)

Når man rejser rundt i verden, så kan det være en rigtig god ide at gøre sine købe online. På denne måde kan du nemt få alle de ting du mangler, og fremsendt direkte til den destination hvorpå du befinder dig.

Køb på rejsen-2

Når man rejser rundt i verden, så oplever man hurtigt at der en række ”ting” (af mangel på bedre navn), som man mangler, og slet ikke kan købe der hvor man er. Forstil dig at du står i et fremmede land, og mangler lige præcis den hudcreme, som du altid bruger. Eller måske det yndlings slik, som du ikke har smagt i mange måneder, men ikke kan undvære. Eller det helt rigtige stik til din computer, for at kunne oplade denne.

Læs også => Dette slik skal du have med på rejsen

Situationerne er mange, og fælles for dem alle er, at det kan være meget svært at få fat på tingene på den destination, hvor du befinder dig. Hvis man ikke selv rejser meget, så kan det være svært at sætte sig ind i situationen med, ikke at kunne få sine yndlings produkter før om 3, 6 eller 12 måneder.

Læs også => Liste over danske online slikbutikker

Men efter at have rejst i mange år, så har vi efterhånden fundet ud af, hvordan vi oplever disse situationer. Herunder har vi sammensat vores bedste tips, som du selv kan gøre brug for, hvis du skal på en længere rejse.

Råd til at købe imens du rejser

  1. Lav inden rejsen en liste over de produkter som er uundværlige. Både i hjemmet og med på rejsen. På denne måde kan du allerede på forhånd sammensætte en plan B for de forskellige produkter.
  2. Ud fra denne liste skal du opsætte et excel-ark med webshops, som sælger lige præcis disse produkter. Her er det vigtigt at du tænker på at tjekke, hvor i verden disse webshops levere (tilføj derfor gerne flere, således du kan købe produktet uanset hvor i verden du er).
  3. Tjek hvilke betalingsmuligheder disse webshops tilbyder. Det kan være en fordel at have alle de rette kort og andre betalingsmuligheder med på rejsen.

Råd #1 – rådet over dem alle

Vil du vær 100% sikker på altid få kunne købe online på rejsen, så kan det være en rigtig god ide på forhånd, at være sikker på at du altid har mulighed for at betale online.

Selvom du har sikret dig de rigtige kort på rejsen, og evt. flere af slagsen forskellige steder, så kan du miste disse. Derfor kan det være en god ide, at have etableret en online betalingsmulighed som f.eks. PayPal. På denne måde kan du have placeret penge der, og betale igennem disse, hvis du skulle miste dine kort.