Kan man rejse og drive virksomhed på samme tid?

De fleste vil se det at drive virksomhed og at rejse som værende to meget modsatrettede ting. En rejse ses som en afslappende, arbejdsfri ferie, mens det at drive en virksomhed typisk ses som meget tidskrævende og noget, der kræver ekstra meget arbejde. Men det er faktisk muligt at gøre begge ting.

Hav de rette folk på holdet

For at få kombinationen med rejser og virksomhed til at passe sammen, er det vigtig at have de rette medarbejdere, der kan overtage visse opgaver i perioder, hvis det bliver nødvendigt, og som er selvkørende og kan klare mange opgaver uden vejledning. Men hvordan får man sådanne medarbejdere? De kommer fra en god rekruttering, der er skarp på at finde de kandidater, der har de rette faglige kompetencer samt en god portion af motivation for jobbet. Lær mere om de gode medarbejdere og de mange fordele, de giver virksomheden. Vær også opmærksom på mulighederne for at outsource nogle af arbejdsopgaverne, hvis det bliver nødvendigt, for at give resten af holdet tiden til at dykke ned i større projekter.

Giv ikke slip på eventyrlysten

Hvis du elsker at rejse, udforske og opleve nye steder, så er det ikke noget, du behøver at give slip på. Lad ikke dit arbejde stå i vejen, hvis der er en mulighed for at gøre begge ting. Ofte kan man klare sig med en telefon, en bærbar computer og en internetforbindelse, hvilket er tre ting, du kan have med til de fleste steder. Det er vigtigt ikke at give slip på din passion, så hav fuldt fokus på at finde en løsning, der lader dig gøre rejse, mens du arbejder.