Investeringen for dig

Har du også overvejet at stramme op på din privatøkonomi, og få styr på, hvor pengene bevæger sig ind og ud fra dine konto? Måske har du tænktat det er alt for svært at lære sig selv at investere, og så har du stoppet ved det. Måske har det bare virket uoverskueligt at komme i gang. Men nu kan du enkelt få hjælp og støtte af Min InvesteringDanmarks største blog om privatøkonomi 

Her kan du finde guider og gode råd, også hvis du allerede har startet investering tidligere. Du kan finde råd og vejledning på Min investering.

Investering, også for nybegyndere 

At investere kræver ikke den lange universitetsuddannelse eller den store formue. Det som kræves, er i første omgang motivation og disciplin. Så når du fået grunden på plads kan du selv lave de kloge val og lære at investere. På sitet kan du få de redskaber du har brug for og begynde at selv tjene penge på investeringer. Her finder du alt fra praktiske måder at få styr på de små udgifter i din hverdagsøkonomi, og at sætte i gang en børneopsparing, til en valutaomregner og en række gratis investeringskurser. Her kan du også finde den helt rigtige forsikring, så du kan indhente tilbud og få den bedste og billigste forsikring. Du finder også et praktisk sammenligningsværktøj for lån, så at du let kan finde det lån, som passer bedst til dig. 

Start din investering her 

Du er måske interesseret af at lære om investering i aktier, crowdlending, fast ejendom, Gul, kryptovaluta, obligationer eller daytrading?  Min investering har samlet en masse viden og råd omkring investering der kan hjælpe dig godt på vej. Det kan være alt fra begynderguides i aktier, obligationer og fast ejendom til mere dybdegående artikler om investeringsstrategier og forklaringer på de mange nye termer. Du kan lære mere om aktiv aktiehandel eller få en CopyTrading kursus med 20 gratis mail-lektioner.  

Hvorfor skal du lære at investere selv? 

Penge i madrassen var måske en god idé for hundrede år siden. Men det kan altså slet ikke betale sig at have hele sin opsparing liggende i en madras eller stående på en konto i banken i dag. Og selvom du går rundt og oplever at det er alt for besværligt eller kedeligt at tage ansvar for dine penge, så er det altså ikke en god idé at udskyde det længere.  

Udforsk Aarhus

14/02/2020