Pas ind i storbybilledet

Hvis du selv bor i en storby som København eller Århus, har du helt sikkert set turister der går rundt i centrum på shopping, i tøj og udstyr der passer meget bedre til en bjergbestigning. Det kan godt nok være hårdt at vandre i en by en hel dag, men hvis man gerne vil have optimal service i modebutikker og lignende, kan det godt betale sig at se lidt stilet ud. Her får du guiden til hvordan du ser stilet ud på storbyferien.

Sko og detaljer

Det er sådan at detaljerne har meget at sige, for om man ser stilet ud eller ej. Mange steder i udlandet, kigger de nøje på dine sko, for at se om du er gennemført. Det er ikke noget vi er s vandt til her i Skandinavien, men rejser du til storbyer som New York, London eller Milano, så kan du forvente at dørvagten i de fine butikker, kigger på dine sko inden han overhovedet ser dit tøj. Det samme gør ekspedienten og dem, der deler ud de bedste bord, på restauranterne. Det er en anden kultur, men hvis dit mål er at se stilet ud på ferien, så kan det anbefales at tage et par sko med, der ikke er slidt og som er nypudset og pæne.

Det er helt relevant at kigge nærmere på andre detaljer der afgør om din beklædning opfattes som stilet eller ej. Et klassisk, tidløst ur, er et godt sted at starte. Et ur er en universell faktor, alle kan aflæse et flot og klassisk ur og hvad det siger om dig og din stil. Du kommer dermed ikke galt afsted i byen med, at investere lidt på den front, hvis du gerne vil se mere poleret ud, når du er ude at rejse. Denne artikel beskriver hvordan du kan finde det rette ur til din rejse, uanset hvor du skal hen i verden.