Hold styr på valutaen når du kører på ferie

Nu skal vi snakke om noget, der måske er knap så spændende som de øvrige emner her på bloggen, hvis man hovedsageligt interesserer sig for at rejse, men faktisk er det et emne, der er utroligt relevant, hvis man gerne vil opleve mere af Danmark eller de nærliggende lande inden for køreafstand. Vi skal nemlig snakke om biler. 

At køre på ferie

Rigtig mange danskere tager bilen på ferie hvert år. Hver sommer valfarter danskerne på sommerferie ned igennem Tyskland, og på trods af at det oftest kræver ufattelig mange timer i bil, så er der mange danskere, der elsker at starte ferien med en køretur.

Hvis man er vant til at flyve, så lyder det måske knapt så fristende at tage bilen på ferie, men det har en charme uden lige at pakke køletasken med snacks og drikkevarer og indstille GPS’en på den udvalgte feriedestination. Særligt i år hvor udvalget af rejsedestinationer har været mere begrænset end ellers, er der mange, der har valgt at tage bilen på ferie. Det skyldes især også, at mange har valgt at holde sommerferien hjemme i Danmark, og med en bil til rådighed er det ingen sag at komme rundt omkring i det danske sommerland.

Selvom sommeren er ved at gå på hæld, så er det ikke for sent at overveje, om den næste ferie skal starte med en køretur. Med en god portion tålmodighed og en masse bil-underholdning så er der stort set ikke det sted i Europa, man ikke kan komme til. Hvis efterårsferien for eksempel skal tilbringes i Amsterdam, så tager det blot 9 timer i bil at komme fra København til Amsterdam, eller hvis turen går til Berlin, så tager det kun 7 timer.

Der er altså rig mulighed for at komme på en fantastisk rejse i bil.

Hvis du drømmer om at investere i en bil, så du kan køre på ferie, så er det vigtigt at vælge en bil, som egner sig til lange ture. Hos videnombil.dk finder du alt hvad du skal vide om den bil, du er interesseret i. Her kan du også finde en database over hjuldata, så du kan finde de rigtige fælge til bilen.

Hold styr på valutaen når du rejser på ferie

Valutaomregning er noget af det, der kan skabe størst forvirring på ferien. Hvordan er det nu lige man finder ud af, hvad tingene koster, når valutaen pludselig er anderledes, end hvad man er vant til?

Det er måske de færreste, der er vant til at regne i Euro, og medmindre man er en haj til hovedregning, så er det en fordel at have en valutaomregner på mobilen, når man rejser på ferie i et andet land. Med en online valutaomregner kan man være sikker på, at man altid får den korrekte udregning, så man ikke kommer hjem og bliver overrasket over, at man har brugt mere eller mindre, end hvad man ellers havde regnet det ud til i hovedet.

I lande hvor man skal prutte om prisen, kan det især være en fordel at vide hvilken pris, det rent faktisk er man prutter om.