Et personligt tip til langtidsrejsen

(sponsoreret indhold)

Efter at have tilbragt ringe mange måneder i udlandet, så begynder man at finde på sine helt egne tips til, hvordan man får det bedste ud af rejsen. Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan man håndtere hjemve når man er ude og rejse, men det er noget som de fleste af os får på den ene eller anden måde, og derfor noget man skal tænke på inden man rejser. Herunder har vi samlet enkelt af vores egne tips, som vi selv benytter når vi får hjemve på vores lange rejser.

hjemve-top

Tip 1: De gode gamle film

Det kan godt være at det ikke er denne type film du skal have med, men at sidde en aften og se en dansk film, kan få selv den værste hjemve til at forsvinde. Det er noget som vi altid har elsket derhjemme, under dynen med et godt glas vin, og man føler sig privilegeret ved at kunne gøre det i udlandet når man har hjemve. Ideen er således, at du har nogle af dine yndlingsfilm med på rejsen, således du kan slappes af med disse, som du ville gøre det hjemme i Danmark.

Tip 2: Overvej en smule indretning

Når man rejser meget, så er det sjælendt at man har en base i særlig lang tid, men når man endelig har – f.eks. hvis du tilbringer én måned i bolig – så kan du udnytte dette. F.eks. har vi selv enkelte boligobjekter med, som kan gøre det hyggeligt hvor vi befinder os, og således skabe en hjemmelig base. For os er disse objekter en række billeder, en lille figur samt en pude. Det er vigtigt disse fylder og vejer lidt, således du ikke skal betale overvægt (smut forbi Pudeguiden.dk og tjek deres størrelseguide for at finde de rette puder).

Tip 3: Slikken du kender

Vi har allerede skrevet hvilket slik du skal have med på rejsen, og det er ikke for sjovt at dette indlæg kom til, da det faktisk en god måde at komme igennem hjemve. Tankegangen er simpel, du kommer til at spise noget du godt kan lide, som minder dig og hjemmet, og sammen med tip nummer 1, kan du få en rigtig hyggelig og hjemmelig aften.