En rejse du sent vil glemme

Ved du endnu ikke, hvad din næste rejsedestination skal være? Der er god grund til at overveje en rejse til Bali. På trods af øens lille størrelse, så har den så meget at byde på, at du kan kombinere afslapning med oplevelser. Bali er en også en oplagt destination at besøge, hvis du er på rundrejse i Asien. 

En drømmedestination

For mange er Bali en drømmedestination, og det er med god grund. På den indonesiske tropeø kan du nemlig opleve eventyrskøn natur, masser af kultur og ikke mindst fantastiske bountystrande.

Der er god grund til at sætte masser af tid af, hvis turen går til Bali. Her kan man nemlig sagtens få masser af tid til at gå, på trods af at øen er mindre end Sjælland.

På øen kan du opleve et smaragdgrønt landskab, hvor rismarkerne strækker sig så langt, som øjet kan se. Du kan opleve øens moderne strandliv, hvor du kan nyde lækre drinks, mens du ligger på stranden og slapper af. Derudover er der rig mulighed for at få unikke souvenirs med hjem med nogle af øens farverige markeder. Her kan du købe spændende souvenirs, krydderier og tekstiler, og det kan sagtens betale sig at få skræddersyet tøj.

Populære destinationer

Hvis turen går til Bali, så er der nogle ting, som man bør opleve! Ubud, Gili-øerne og Lombok er nogle af Balis absolutte must-see’s. Ubud er byens hjerte, her er der stor chance for en masse kulturelle oplevelser.

På Gili-øerne får du bounty-strande og palmetræer, så der er ingen undskyldning for ikke at slappe af. Her kan du også opleve havets unikke dyreliv.

På Lombok kan du opleve eventyrlig naturlig. Her kan du bestige bjerge eller besøge en perlefarm, og øen er meget anderledes fra hvad Bali ellers har at byde på.

Du kan finde mange flere grund til, hvorfor Bali er et drømmerejsemål her.