Drømmer du om at blive professionel rejseekspert?

(sponsoreret indhold)

Rigtig mange af os danskere elsker at rejse, og gerne flere gange om året, helst til steder vi aldrig har været før. Men måske går din passion for at rejse lidt længere end blot hobbyplan? Måske overvejer du faktisk, at dele ud af din erfaringer og blive rejsearrangør? Læs meget mere om hvordan du kan gribe det an i nedenstående.

Tit og ofte ser man  at en interesse, hobby eller passion ender med at blive til en reel levevej. Tænk lige hvor fantastisk det må være, at leve af det man elsker at lave. Er du en af dem, der siden du var helt ung har rejst hele verden rundt på udkig efter nye skønne steder og eventyr, så kan det være, du drømmer om at hjælpe andre med at få lignende oplevelser.

Start med fordel med at lave en rejseblog, altså en slags online offentlig tilgængelig dagbog over alle de smukke steder, du har besøgt på dine rejser. Her kan du poste fantastiske billeder og dele ud af gode råd og erfaringer. På den måde får du skabt opmærksomhed omkring dig selv og din kunne – en glimrende online portfolio som du også vil kunne bruge i et mere erhvervsmæssigt regi.

Start still ud på hobbyplan. Måske mangler nogle i bekendtskabskredsen hjælp til at arrangere en rundrejse til Australien eller et andet fjerntliggende land. Hvis de finder din viden og råd brugbar, vil de helt sikkert benytte det en anden gang samt anbefale dig til andre. Men hvordan er det så lige, man klarer betalingen, hvis det skal foregår sådan helt legalt med regning og det hele? Man kan let hente en excel faktura skabelon på nettet, så du er sikker på, du får udsendt dine regninger korrekt. På den måde kan du også bedre selv sætte tingene i system og holde styr på dine indtægter og udgifter.

Og husk så på, at du skal ud at sælge dig selv, dit brand og dine services. Brug mund til mund metoden, deltag i diverse netværk og vær aktiv på sociale medier, så skal du nok blive opdaget af mange tusinde potentielle kunder med rejsedrømme.