Besøg Paris med disse regler

sacre-coeur-102110_1280(sponsoreret indhold)

Vi har sammensat en række tips til, hvordan du får det bedste resultat ud af din tur til Paris. Om du er der i flere dage, eller blot en overnatning, så vil disse tips være gode at tage med i bagagen.

De almindelige regler

  • Restaurant booking: Gør så tit du kan, dette vil give de bedste pladser.
  • Undgå Paris i August. Alle er på ferie, restauranter er lukket, byen er dampende, og du går glip af det rigtige Parsi.
  • Vær klar over storbys reglerne. At få øjenkontakt med fremmede, smiler til dem og sige “Hello” er lige så meget velset i Paris som det er i New York City. Hvis du er en kvinde, og du smiler til en mand, vil han antage, at du flirter. Hold dig derfor fra at gøre dette – om du er mand eller kvinde.
  • Sig ”hello” til butiksansatte. Om du går ind i is-butikken, bagerne eller en anden butik, så er det velset, at du har styr på din fraser. Det første du skal sige til kassedamen er således “Bonjour Monsieur” or “Bonjour Madame” or even a “Good morning sir/ma’am”. Dette er simpelthen for at fremvise, at du er en venlig udenlandsk familie, som er bekendt med kulturen, og ikke blot tager denne for givet.
  • De rette tøj. I Paris har de ikke altid været glade for det tøj, som udlænding har på, på deres ferie. ER du dog på udkig efter at bliver en del af befolkningen, så betyder tøjet rigtig meget. Selv franske tiggere på gaden, vil have et pænt (dog lidt beskidt) suit på.