Freedom, Remote working & Back to back

Spis som de lokale fordi..

Når det kommer til at rejse, så er der én ting som man hurtigt skal begynde at tage stilling til – nemlig om man vil spise lokalt eller ”udenlandsk”. På de fleste destinationer har du mulighed for, hvis blot der er få turister, at spise en smule udenlandsk eller helt lokalt.

Og selvom jeg benævner det som værende ”udenlandsk”, så er det selvfølgelig stadig med deres egne ingredienser etc. Men gjort klar til turister ved f.eks. at være mindre stærk, tilberedt på en bestemt måde eller noget tredje. Dog kan der være en række fordele ved at prøve det lokale mad – og i denne forstand mad som præcis de lokale spiser – som vi fremviser herunder.

Mad

Spis som de lokale fordi…

  1. Prisen er billigere, og du kan nemt spise godt indenfor et stramt budget. Vores erfaringer er, at du kan spare 0-60% ved, at spise det samme som de lokale.
  2. Bliver overrasket og få udvidet din ”mad”-horisont. Hvis man aldrig for smagt maden fra en anden kultur, så har man ikke mulighed for at finde ud af, hvad man er gået glip af.
  3. Kom tættere på den kultur som du besøger, og snak ”normalt” med de andre gæster. Sådan kommer du nemt tættere på lokale befolkningen, og kan få de rigtig gode tips fra disse.

Sådan kan du spise som de lokale

Hvis du har besluttet dig for at spise som de lokale, så skal du ikke blot besøge den nærmeste restaurant. Der er selvfølgelig en række ting du skal være klar over for, at kunne gøre dette.

  • De lokale spiser ikke i turistområderne, og herved ved de dyre Kwm-priser. Du skal derfor gå efter de små gader og udkanten af byområderne.
  • Vær opmærksom på, at disse ikke skilter ligesom turist-restauranterne. De skal ikke have samme type kunder ind, og bliver kun besøgt af folk som kender dem.
  • Kig efter hvor folk spiser, og gør det på tidspunkt hvor du ikke selv spiser (de lokaler spiser ofte tidligere eller senere end turisterne).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *